Investiții de calitate în construcții, realizate de constructori de încredere

A-CON GLOBAL ULTRA

Orice familie are nevoie de un loc pe care sa il numească acasă si in care sa își desfășoare activitatea zilnica. In timp ce multi oameni aleg sa cumpere apartamente sau case vechi, impregnate cu stările si amintirile altor persoane, exista si oameni înțelepți care înțeleg ca lucrurile pornite de la zero sunt mai benefice, atât in prezent, cat si pe termen lung.

 

Din acest motiv, alegerea unei locuințe noi este un obiectiv pe care orice familie aflata la început de drum trebuie sa il bifeze pe lista de lucruri de făcut in viată.

 

Alegând dezvoltatorul imobiliar A-CON GLOBAL ULTRA SRL, orice persoana primește garanția unei case de vis, care va deveni un cămin fericit si împlinit in care părinții, alături de copiii lor, se pot bucura de o viată fericita.

De-a lungul timpului, A-CON GLOBAL ULTRA SRL a reușit sa se impună pe piața de profil din Romania oferind soluții viabile, alături de locuințe construite la cele mai înalte standarde. Deoarece cererea de astfel de construcții este din ce in ce mai mare in prezent, A-CON GLOBAL ULTRA SRL este implicata in mai multe proiecte de o mare anvergura. Astfel, zeci, poate chiar sute de familii așteaptă deja sa se mute in noile lor case, amplasate in zone bune ale orașului si care dispun de cele mai bune dotări disponibile pe piața, pornind de la materialele de construcție de calitate folosite in momentul ridicării imobilelor, cat si de finisajele inedite care au fost folosite, pornind de la gresie si faianța de import, pana la uși metalice si centrala proprie.

Un stil de viață urban superior, acum la Global Residence Monolitului

Global Residence Monolitului este proiectul care îndeplinește toate cerințele pentru un trai de calitate în inima Bucureștiului:

La Global Residence vă puteți bucura de intimitatea locuirii într-o casă și de avantajele unui stil de viață dinamic, urban. Vă invităm să experiementați superioritatea noastră în dezvoltarea rezidențială.

Excelență în construcții,
confort în locuințe

Programează
o Vizionare

Trimite formularul și vom reveni cât de curând!