Proiectul Global Residence
Monolitului

O dezvoltare premium într-o locație ultracentrală

Va prezentam noul proiect Monolitului situat langa metrou Mihai Bravu, un proiect cu regim de inaltime unic in sectorul 3 ce ofera o calitate solida a constructiei, precum si o priveliste de neegalat asupra Bucurestiului de la etajele superioare.

 

Apartamente sunt spatioase si aerisite si au terase cu suprafete generoase pana la 15 mp per cameră, placate cu ceramica avand posibilitatea de inchidere cu geam in intregime, transformand astfel spatiul exterior in spatiu util potrivit de locuit pe tot parcursul anului. Casa scarii este placata cu granit.

sphere_pack7

Cel mai bun echilibru între
viața urbană și confort

Bucură-te de beneficiile locuirii în centru și de accesibilitate optimă, fără a face compromisuri la capitolul spațiu generos și dotări premium în apartamentul tău.

Localizare

Amplasarea ideală a ansamblului Global Residence Intrarea Monolitului permite accesul pietonal facil către principalele zone verzi din apropiere: Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor, Delta Văcărești și Parcul IOR


Pentru shopping și petrecerea timpului liber, locatarii au la dispoziție mall-uri precum Mall Vitan, Park Lake și Sun Plaza, situate la distanțe confortabile. 


De asemenea, de la etajele superioare se poate admira o panoramă spectaculoasă asupra centrului Bucureștiului și Deltei Văcărești. Prin amplasarea sa strategică, Global Residence Intrarea Monolitului oferă un mediu de viață ideal, cu acces rapid atât către zonele verzi, cât și către opțiunile de shopping, relaxare și petrecere a timpului liber. 

Apartamente ideale într-o locație irezistibilă

Blocurile sunt construite pe structura de tip monolit din beton armat, avand fundatie radier cu 2 subsoluri, peretii intre apartamente fiind din beton de 40 cm grosime si BCA, peretii despartitori in interiorul apartamentui fiind din zidarie cu tencuiala.

 

Izolatia exterioara este unica in zona, fiind realizata cu vata bazaltica de 10 cm de la ISOVER si tencuiala decorativa cu ioni de argint cu autocuratare de la BAUMIT. Beneficiile izolarii unei cladiri cu vata minerala bazaltica sunt:

Facilități

Universități

1 stație metrou până la universitățile Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir și Nicolae Titulescu

supermarketuri

În proximitate se află centre comerciale precum Lidl și Mega Image

Shopping

Mall-uri precum Sun Plaza și Mall Vitan sunt ușor accesibile

transport public

O multitudine de modalități de mobilitate la doar 2 minute

Apartamentele ideale
pentru o viață confortabilă

Bucură-te de spații generoase, compartimentate inteligent, dotate cu finisaje și echipamente premium într-un complex modern, bine poziționat. Global Residence Monolitului înseamnă maximizarea confortului.

Acces rapid către cele mai importante puncte de interes:

Tamplaria este din aluminiu de la ALUMIL, usile la intrare in apartament sunt marca PORTA si au grad sporit de rezistenta, avand o excelenta izolare fonica, fiind etansa la fum si rezistenta la foc.

 

Incalzirea apartamentului se face cu centrala proprie marca VAILLANT ecoTEC pure cu incalzire in pardoseala de calitate marca UPONOR, avand un grad sporit de comfort si consum redus de energie.

Curte interioară — un spațiu ideal pentru joacă și relaxare în aer liber

Complexul beneficiaza de masuri sporite de securitate pe fiecare etaj unde am amplasat camere de luat vederi atat pe casa scarii, cat si in lift, precum si in exterior si curtea interioara.

 

Locatarii beneficiaza in curtea interioara de loc de joaca prevazut cu numeroase echipamente (tobogane, leagane, mese de ping pong) pe jos fiind prevazut cu o suprafata de tip tartan prietenoasa pentru copii. Cei mici au la dispozitie si o groapa de nisip generoasa.

 

Curtea are si spatiu verde cu banci astfel incat copii se pot juca in sigurata si pot fi supravegheati de catre parinti de aproape, fiind practic un parc in interiorul complexului.

Găsiți-vă noua casă cu
Global Residence

Apartamentele noastre moderne cu finisaje premium te așteaptă să le transformi în căminul tău.

Ideal amplasate, vă oferă confort și acces rapid către tot ce aveți nevoie.

 

Programează
o Vizionare

Trimite formularul și vom reveni cât de curând!