Proiectul Global Residence Mihai Bravu

O dezvoltare premium într-o locație ultracentrală

In ultimii ani ne-am obisnuit ca marea majoritate a ofertelor de noi ansambluri imobiliare din Bucuresti sa fie localizate spre periferia orasului sau chiar inafara orasului, la „cateva minute” de iesirea din oras sau de ultima statie de metrou. Oricat de tentante ar fi prezentarile unor astfel de oferte au cu toate un mare dezavantaj: distanta fata de principalele puncte de interes din oras: scoli, spitale, institutii ale statului sau locurile de munca ale locatarilor – ceea ce duce parctic la dependenta deplasarii cu autoturismul propriu.
IMG_5195

Proiectul Global Residence Mihai Bravu vine în întâmpinarea celor care își doresc un stil de viață flexibil și comod în inima Capitalei. Ansamblul rezidențial este amplasat ultracentral, pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 451-471, vis-a-vis de stația de metrou Mihai Bravu și la doar 7 minute de mers pe jos față de Parcul Tineretului și Delta Văcărești.

Facilități

Universități

1 stație metrou până la universitățile Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir și Nicolae Titulescu

supermarketuri

În proximitate se află centre comerciale precum Lidl și Mega Image

Shopping

Mall-uri precum Sun Plaza și Mall Vitan sunt ușor accesibile

transport public

O multitudine de modalități de mobilitate la doar 2 minute

Acces rapid către cele mai importante puncte de interes:

Eșalonarea lucrărilor în etape distincte va permite finalizarea și predarea primei clădiri, cu apartamente de 2, 3 și 4 camere, în toamna anului 2019. Ultimele două blocuri vor fi date în folosință în 2020, oferind bucureștenilor un ansamblu rezidențial modern, bine poziționat și cu acces rapid către tot ce au nevoie.

Structură modernă și compartimentări eficiente pentru confort maxim

Ansamblul rezidențial este compus din 3 blocuri cu același regim de înălțime și structură modernă din cadre de beton armat. Unitățile locative spațioase de 2, 3 sau 4 camere sunt compartimentate eficient pentru un grad sporit de confort. Parterul și mezaninul vor găzdui spații comerciale, iar locurile de parcare sunt asigurate atât la subsol, cât și suprateran.

Vezi și Celelalte Proiecte

Descoperă și alte ansambluri rezidențiale dezvoltate de noi în zone cu potențial ridicat din București.

Fiecare proiect reprezintă o bijuterie arhitecturală ce îmbină un design modern, materiale și finisaje premium, compartimentări eficiente și amplasări strategice.

Programează
o Vizionare

Trimite formularul și vom reveni cât de curând!