Proiectul Global Residence Piața Muncii

Viață de calitate într-un ansamblu modern

Clădirea este realizată cu o structură modernă din cadre de beton armat și compartimentări din cărămidă Porotherm, pe fundații continue de tip radier. Infrastructura este concepută ca o cutie rigidă formată din fundații continue cu radier și planșee din beton armat peste subsol, cu grosimi de 20-25cm.

 

Întreaga structură este proiectată conform celor mai noi norme pentru asigurarea siguranței construcțiilor, având la bază prescriptțiile de proiectare seismică din România. Rezultatul este o clădire rezistentă la cutremure de până la 8 grade pe scara Richter, oferind locatarilor protecție și siguranță maximală.

IMG_5195

Localizare

Amplasat ultracentral în Intrarea Sectorului 20, București 030353, Ansamblul Global City Residence oferă acces rapid către principalele puncte de interes ale orașului.

 

Beneficiind de o locație premium, Global City Residence se găsește la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou Piața Muncii și la o distanță similară de Arena Națională, Parcul Național și Parcul IOR.

 

Structură și design pentru rezistență și confort

Suprastructura imobilului este realizată din diafragme și stâlpi de beton armat dispuse pe ambele direcții, în sistem cadru, amplasate pe contur, în zona scărilor și a caselor de lifturi. Peste elementele orizontale din planșee și grinzi, precum și peste plăcile continue din beton armat monolit de 13-15cm grosime, se aplică un strat de polistiren extrudat de 3cm pentru izolare termică.

 

Ansamblul rezidențial cu două scări asigură un grad ridicat de rezistență structurală, confort și funcționalitate pentru locatari. Închiderile exterioare sunt realizate din zidărie termoizolantă, iar ferestrele și ușile sunt echipate cu rame de PVC și geamuri termoizolante. Accesul între niveluri este asigurat de scări cu rampe drepte din beton armat și câte două lifturi pentru fiecare scară. Compartimentările interioare și exterioare folosesc cărămizi Porotherm cu polistiren de 10cm, rezultând pereți exteriori de 35-45cm grosime și pereți între apartamente de 25cm, pentru un confort fonic și termic sporit.

Izolații și finisaje pentru standarde înalte

Acoperișul este de tip terasă circulabilă, izolat cu spumă poliuretanică de 10cm, peste care se toarnă un strat de beton armat elicopterizat și două straturi de poliuree cu rol protectiv și garanție de 20 ani.

 

Pe interior, apartamentele sunt finalizate la cheie cu finisaje și echipamente premium: centrală termică, geamuri tripan, parchet, gresie, faianță, uși interioare celulare sau alte materiale la alegere. De asemenea, clienții pot opta pentru personalizări din gama variată de finisaje.

 

La interior se utilizează materiale precum gresie, piatră, mochetă și vopsitorii lavabile. Izolațiile interioare și sistemele electrice, sanitare și de încălzire respectă cele mai înalte standarde de calitate.

 

Fațada beneficiază de izolație termo-sistem Austrotherm și tencuială decorativă Baumit, iar balcoanele au balustrade metalice. Ansamblul dispune de pază permanentă și sistem de supraveghere video.

Vezi și Celelalte Proiecte

Descoperă și alte ansambluri rezidențiale dezvoltate de noi în zone cu potențial ridicat din București.

Fiecare proiect reprezintă o bijuterie arhitecturală ce îmbină un design modern, materiale și finisaje premium, compartimentări eficiente și amplasări strategice.

Programează
o Vizionare

Trimite formularul și vom reveni cât de curând!